Østfoldbadet

Østfoldbadet

Foto: Rodrigo Solis Aguilera

 

Om

Uansett vær ute, kan Østfoldbadet – midt i Askim sentrum - lokke med fasiliteter og hyggelige omgivelser hver dag i sommervarmt klima. Hele familien, fra de minste babyer til oldeforeldre, finner seg til rette i bassengene og det trivelige badelandet.

VG kåret i sin tid Østfoldbadet som landets beste badeland i Norge, og ble kronet med terningkast seks med begrunnelsen «Attraksjoner av alle slag for store og små». Fortsatt er Østfoldbadet det eneste badelandet som har fått terningkast seks av VG. Østfoldbadet ble i både 2016 og 2017 kåret til beste badeland av bransjeorganisasjonen Badelandene.no.

Aktiviteter

I Østfoldbadet er det rom for mye moro med stup, hopp, lek, svømming og aktiviteter i syv bassenger inne, og massasjebadet på taket uansett vær. Ingenting slår vår snøfylte terrasse med 38 grader celcius i vannet, og istapper i håret i vinternatten full av stjerner på himmelen.

Barnebursdager er populært. Kafeen vår har et stort og variert utvalg for enhver smak. Hver fredag i vinterhalvåret har vi vanndiskotek fredag kveld fram til klokken 22.00. Ta gjerne en drop-in-time i vårt treningssenter.

Gjør et avbrekk i hverdagen. Ta med hele familien og venner, og finn adspredelse, gode opplevelser og glede ved lek og mosjon i Askim.

Beliggenhet

Østfoldbadet ligger i gangavstand fra Askim stasjon med togavganger hver time fra og til Oslo. Vi kan by på en stor, gratis parkeringsplass i tre timer.

Kontaktinformasjon

 

Langedrag

Langedrag

Foto: NorPhoto

 

Om

I spesielt naturskjønne omgivelser ligger Langedragshusene som et Soria Moria slott 1000 meter over havet med utsikt over vann og fjell mellom Hallingdal og Numedal.

I løpet av 40 år har vi vært så heldige og fått gi mange gjester opplevelser som setter spor. Vi var først ute med ulv, og har bidratt med mye god forskning til ulvens naturlige adferd, og har lært utallige mennesker hvordan ulven er. Vi bygget elgstall i 2016, etter å ha hatt elg i flere år og med ønske om å gi både elg og mennesker en bedre opplevelse sammen.

Aktiviteter

Vi tilbyr mange ulike leirer og aktiviteter året rundt. Om sommeren arrangerer vi rideleir, familieleir, seterdager, besteforeldre-barnebarnleir og andre aktiviteter for hele familien. Om vinteren har vi snørekjøring, kanefart, hundekjøring og langrennsløyper som går rett ut fra tunet. Hele året har vi ulv- og gaupegårds-besøk, revecamp, rideturer i fjellet, guiding og fòring av dyrene. Vi har også ulike kurs som fotokurs, yogakurs, og ride- og dyrestell-kurs.

Beliggenhet

Langedrag Naturpark A/S ligger mellom Numedal og Hallingdal, ikke langt fra Nesbyen og Geilo.

Kontaktinfomasjon

  • Langedrag Naturpark AS
  • 3544 Tunhovd
  • Telefon: +47 32 74 25 50
  • Telefontid: mandag-fredag 09:00 - 16:00
  • E-post: post@langedrag.no