Hvem er vi og hva gjør vi?

Mediaplanet er en internasjonal content marketing-bedrift, som spesialiserer seg på produksjon av nisjeinnhold i samarbeid med innflytelsesrike og relevante påvirkere. Innholdet distribueres gjennom en skreddersydd miks av våre egne kanaler (content hubs, Facebook, Instagram og Twitter) og distribusjonskanalene til våre samarbeidspartnere (Dagbladet, Dagbladet Magasinet, Aftenposten og Finansavisen).

Vi er historiefortellere med et formål; å produsere nyttig og lærerikt innhold som engasjerer og får leseren til å handle. Vi finner de emnene som betyr mest for våre lesere - dine fremtidige kunder - innenfor emner som helse, business og finans, livsstil, teknologi, CSR og mye mer.

Om Fremtidens by

Denne nettsiden er en av våre mange content hubs som innholdet vårt publiseres på. Fremtidensby.no er nettsiden for deg som er interessert i bygg og eiendom, miljø, energi, samferdsel og teknologi. Her publiserer vi opplysende artikler som vi ønsker skal bidra til en sikker og trygg bærekraftig utvikling av norske byer.