- Det har vært utrolig morsomt og spennende å komme frem til resultatet, som vi er veldig stolte av å vise frem til våre hyggelige kunder og samarbeidspartnere, sier daglig leder i Notronic, Vidar Nordum

I det nye showrommet får du se flere spennende løsninger på mange ulike bruksområder

- Vi har utviklet en flott Nortronic Champagne bar og en egen Coffee lounge. På badet kan man få inntrykk av å se rett opp i himmelen, eller følelsen av å gå rett ut i naturen. Her er flere spennende lysinstallasjoner på veggene som vi håper vil gi inspirasjon til lignende løsninger i flere prosjekter. Videre har vi benyttet LED-striper på møterom, i takspiler, til garderobelysning – med andre ord har vi funnet flere spennende løsninger på mange ulike bruksområder, forteller Nordum.

DALI-moduler

Alt lyset styres med Nortronics DALI-moduler, både det hvite lyset og farget RGB lys.

- Fordelen med våre DALI-moduler er at vi kan velge kun de funksjonene som vi har behov for. Her er det benyttet både små og store DALI-styrepaneler som har overordnet styring av alt lys. I tillegg har vi benyttet enkle kryssbrytere for lokal styring på enkelte funksjoner der dette har vært ønskelig.

Inspirasjonen har Nortronics hentet fra tidligere oppdrag og leverandørene.

- Vår inspirasjon har kommet fra de utallige forespørslene og løsningene vi allerede har levert, og fra flere av våre leverandører som også har flotte showroom å vise til. I løpet av prosessen har alle ansatte i Nortronic vært med på ideer, løsninger og montering. På den måten har vi fått enda mer praktisk erfaring med bruk og montering av alle våre produkter, påpeker Nordum.

Satser på salg innen fire forretningsområder

- Vi satser på salg innen LED-lyskilder, LED-striper og monteringstilbehør, LED-forkoblingsutstyr, og ikke minst lysstyring – spesielt innen DALI. Dette betyr at vi kan levere komplette LED-løsninger! På showrommet har vi benyttet løsninger fra alle våre leverandører, og det har vært gøy å kunne velge produkter på øverste hylle og sette dette sammen til et helt showrom, sier Nordum. Våre kunder er elektrogrossister og belysningsleverandører, og vi samarbeider også tett med belysningskonsulenter, avslutter han.

For mer informasjon – kontakt oss gjerne

Kitty Marie Folsland, Markedssjef kitty.folsland@nortronic.no 66 81 38 63

Rune Vidar Nordum, Daglig leder rune.nordum@nortronic.no 66 81 38 64

Ta også gjerne en titt på vår nettside www.nortronic.no