Bjørvika utvikler seg og er i ferd med å bli en av hovedstadens mest attraktive bydeler. Hos Bjørvika Apartments kan du oppleve et urbant bymiljø i en ny, moderne og sentral leilighet med enkel tilgang til alt det Oslo har å by på.

- Våre leiligheter er fullt møblert og utstyrt med alt du trenger for å opprettholde daglige rutiner selv når du er på reise. Vi tilbyr leiligheter for både kort- og langtidsleie på begge sider av jernbanen - i Operakvarteret (Barcode), på Sørenga og i Teaterkvartalet. Målet er at de som leier hos oss får et hjem som skal fungere fra dag én, sier Ole Henrik Engen som er daglig leder i Bjørvika Apartments.

Serviced apartments

Konseptet «serviced apartments» innebærer at leilighetene inneholder alle fasiliteter. Tanken er å gjøre hverdagen enkel for leietakerne, derfor trenger du bare å ta med deg personlige eiendeler i en koffert og flytte rett inn.

- Det innebærer for eksempel at sengen er redd opp med sengetøy når du kommer og at badet er utstyrt med håndklær. Vi sørger også for at alle får en liten startpakke med de nødvendigste husholdningsartiklene som håndsåpe og tabletter til oppvaskmaskinen. Leiligheten skal fungere som et vanlig hjem, så her finner du et fullt utstyrt kjøkken, TV i stua og egen privat internettlinje så du slipper å dele trådløst nettverk med andre. Mens du bor hos oss vasker vi leiligheten en gang i uka, bytter håndklær og skifter på sengen, forklarer Engen.

- Og skulle et eller annet oppstå har vi en vaktmester som kan tilkalles.

 

Bjørvika Apartments

BJØRVIKA APARTMENTS: - Det er mange grunner til at stadig flere velger oss. En av dem er nok at leietakerne opplever større frihet når de bor i en leilighet sammenlignet med et hotellrom, forklarer Engen. Foto: Bjørvika Apartments


 

Sentral beliggenhet

Bjørvika Apartments tilbyr 170 leiligheter fordelt på åtte forskjellige leilighetstyper som til sammen dekker leietakernes ulike forventninger til pris, beliggenhet, standard og størrelse. Samtlige leiligheter har sentral beliggenhet i Bjørvikaområdet.

- Her er det kort vei til både Oslo sentralstasjon, bussterminalen og byens allsidige kollektivtilbud. Det er med andre ord kort vei til byens mange attraksjoner. Alle leilighetene våre ligger dessuten i hyggelige omgivelser med matbutikker, kafeer og restauranter like ved, tilføyer Engen.

Større frihet og rimeligere enn hotell

Majoriteten av kundene som benytter seg av tilbudet til Bjørvika Apartments er bedrifter, men det er også en stadig økning i antall privatpersoner som finner dette tilbudet interessant.

- Det er mange grunner til at stadig flere velger oss. En av dem er nok at leietakerne opplever større frihet når de bor i en leilighet sammenlignet med et hotellrom. Hos oss kan du for eksempel lage maten din selv og vaske klær, noe du ikke har mulighet til hvis du bor på et lite hotellrom. Ikke minst er nok vårt tilbud rimeligere enn de aller fleste hoteller, avslutter Engen.