- Vi kjøpte jo en tomt som ikke var ferdig regulert og vi lanserte også noen utrolig spenstige planer for eiendommen. Men planene våre skapte så mye debatt at det ble den reneste EU-avstemningen, sier Roy B. Nilssen som er styreleder i Corponor.

I den første prosessen som skapte så mye debatt mistet de i hvert fall to års fremdrift da prosjektet ble stoppet, men nå, mot slutten av 2015, har de siste beboerne flyttet inn i det som heter Bodø Panorama.

- Det er flott her. Følelsen av å bo helt ute i havet med den panoramautsikten vi har her er helt fantastisk.

Bodø Panorama består av seks bygg som alle har ni etasjer og er det største prosjektet til Corponor. Med plasseringen som er helt i vannkanten litt vest for Bodø sentrum, så har dette blitt Bodøs svar på Tjuvholmen og Aker Brygge.

- En av dem som bodde her pratet om å flytte og bygge seg enebolig, men endte opp med å heller kjøpe fire toppleiligheter. Han har bygd seg Nord-Norges dyreste leilighet her, og den har nok kostet oppimot 35 millioner kroner. At noen velger å investere så mye sier en hel del om den utsikten og de fasilitetene som vi kan tilby, sier Nilssen.