Flere av de store merkevarene har samlet seg i Maridalsveien 85 – 87. Agentene som representerer merker som Lacoste, Peak Performance, GANT, Bjørn Borg og Marc O Polo ser store fordeler ved at de er samlokalisert, forteller adm. dir. Per Egil Sandberg hos utleier Bertel O. Steen Eiendom AS.

- Det er en stor fordel for innkjøperne at agentene er samlet på ett sted; alle merkevarene er lett tilgjengelig, så de kan gjøre mange innkjøp på ett sted. Under motemessene vår og høst vil agentene sette opp felles busser til Maridalsveien, slik at de gjør det enkelt for kundene.

I tillegg blir alle styrket faglig ved at bransjen er samlet.

- Alle kjenner alle der borte, noe som skaper et bra fagmiljø. Det fine for oss er at vi aldri trenger å annonsere når vi har ledige lokaler, vi får nye leietakere via jungeltelegrafen. Vi har ca. 11.000 m2 i Maridalsveien, og i disse dager innredes de siste ledige lokalene på 800 m2 for Scotch & Soda, et stort utenlandsk selskap som har etablert seg på Aker Brygge.

Scorer høyt på leietaker tilfredshet

Det er viktig å ta vare på sine leietakere, sånn at de blir værende. Sandberg forteller at de har en svært bevisst strategi for å sørge for fornøyde leietakere.

- Vi er fleksible, vi planlegger lokalene slik leietaker ønsker dem, og vi flytter leietakere rundt alt ettersom behovene deres blir endret. Vi har egne vaktmestere, som kommer etter behov, de står ikke med stoppeklokke, de er der til jobbene er gjort. Vi scorer i toppen blant eiendomsselskapene i Oslo når det gjelder tilfredshet blant leietakere. Vi tar vare på dem, og da blir hos oss.