- Prosjektet har blitt tatt utrolig godt imot i markedet. Til tross for at vi enda ikke har vedtatt dato for byggestart er mer enn 70 prosent av leilighetene solgt, sier salgsleder Elin M. Ommen i JM Norge.

Et viktig vekstområde

At prosjektet er populært er ikke så rart. Tomta som bygges ut ligger så sentralt plassert som det er mulig, vis a vis Strømmen Storsenter, rådhuset og Strømmen Park. Til toget tar det kun noen få minutter å gå, og da tar togturen til Oslo bare rett i overkant av ti minutter. Det er en av grunnene til at Oslos kommende befolkningsvekst er spådd å komme nettopp på denne siden av hovedstaden.

I de to nederste etasjene skal Strømmen Sparebank ha sine lokaler, mens det blir leiligheter i de øverste.

- Siden alle de andre byggene på Strømmen bare har fire eller maks fem etasjer, så vil man føle at man bor øverst både om man bor i sjette, syvende, eller åttende etasje, så utsikten, og ikke minst solforholdene, blir svært gode for de som skal bo her, forklarer Ommen.

Sentralt med personlig preg

De 85 leilighetene passer veldig godt for de som er ferdig med enebolig og ønsker seg en lettstelt, sentral leilighet. Det får de her, for her får de det man kan kalle tøffelavstand til det aller meste.

- Også finnes jo alle de tilbudene man måtte trenge rett i nærheten, så egentlig er det mulig å tilbringe et helt liv her, smiler Ommen, og fortsetter:

- Prosjektet har en god boligmiks med mange leiligheter i ulik størrelse. For de som ønsker seg en stor og sentral leilighet i Strømmen er det fortsatt mulighet for det.

- Dette blir et bygg med flott arkitektur, og over halvparten av parkeringsplassene har vi tilrettelagt med ladepunkt for elbiler. Noe av nøkkelen til at JM har blitt kåret til den boligutbyggeren som har de mest fornøyde kundene ligger i at vi analyserer nøye hvilke behov kjøperne i de ulike prosjektene våre har og tilpasser byggene i mest mulig grad til de behovene. Vi må også nevne at vi har veldig gode tilvalgsmuligheter, så her er det absolutt mulig å få en leilighet som ligger sentralt og har et personlig preg, avslutter Ommen.