Her finner du alle moderne tilbud som storsenter, kafeer, restauranter, apotek, og vinmonopol i gangavstand fra boligene. Jessheim Hageby er et sted hvor familier kan bo i trygge omgivelser og samtidig ha kort vei til Oslo og Gardermoen.

- Vi er totalentreprenør for gjennomføringen av Jessheim Hageby III og har vært en bidragsyter og prosessleder siden området ble regulert. Vi har bistått med alt fra tidligfaseprosjektering til byggingen vi driver med nå, innleder Roger Nygård, daglig leder i Consto Øst.

- Området ligger i randsonen til Jessheim som etter hvert er blitt en del av Jessheim sentrum. Dette er et landlig område med gode muligheter til friluftsliv, fortsetter Nygård.

- Først bygget vi COOP OBS på nabotomten og nå bygger vi 98 leiligheter med tilhørende parkeringskjeller på den første tomten, sier han.

Optimalisert boligbygging

Consto har vært opptatt av å finne gode og rasjonelle løsninger for hele prosjektet.

- Vi har fokusert på å gjøre det beste ut av forutsetningene og har funnet gode og rasjonelle løsninger for alle boligene. Dette innebærer at vi har optimalisert strukturen i bygget, materialvalg, samt størrelse, antall og inndeling av leilighetene, forteller Nygård.

Gjennomgående høy kvalitet

Utbygger har satset på noe høyere kvalitet på boligprosjektet sammenlignet med andre boliger i området.

- Dette kommer til å bli et veldig fint boligprosjekt når det blir ferdigstilt. Prosjektet er preget av over gjennomsnittlig høy kvalitet. Vi har tilrettelagt for gasspeiser, store luftige balkonger og høy kvalitet på materialvalget innvending i leilighetene, blant annet fine kjøkkeninnredninger, sier han.

- Vi jobber nå med betongen til råbygget til de første leilighetene som vil stå klare i 2017. Vi er i rute og gleder oss til å ferdigstille prosjektet, avslutter han.