- Jeg er rimelig sikker på at produksjonen av barn vil øke mest i akkurat dette området på Romerike de neste årene. Boliger med mulighet for fire soverom har en egen tiltrekningskraft på småbarnsforeldre. Når man i tillegg kan slippe ungene rett ut av døren til ballbinger og lekeplasser uten å bekymre seg for trafikk, blir det rett og slett magisk på denne gruppen boligkjøpere, sier partner Tom-Richard Seim i PrivatMegleren Lillestrøm.

Gleder oss helt sykt!

En av de som knapt kan vente til innflytting er ekteparet Tracey Le (27) og Tommy Thai (37).

- For meg var de vakre bygningene forlokkende da vi ankom visningen. Dette er vår stil, tenkte jeg. Rene linjer og store vinduer som gir mye dagslys og godt inneklima, sier Tommy. Han får medhold av kona som også bemerker det levende, norske treverket som boligene er panelt med. Tracey er spesielt begeistret for stort kjøkken med åpen løsning til stor stue, fint med terrassen som har en solrik beliggenhet, og hun nevner antallet soverom som positivt når de får familiebesøk.

Barnevennlig

- Interessen rundt de tilsammen 45 funkis-boligene i Lillestrøm Panorama har vært gjennomgående høy, sier den erfarne eiendomsmegleren.

- Nå gleder vi oss til å slippe et helt nytt trinn med 20 boliger med samme gjennomgående kvalitet. Nytt for dette trinnet er egen carport/garasje til de aller fleste boligene.

- Flertallet av boligkjøperne er småbarnsfamilier. Her bor man rolig og landlig rett utenfor byen. I gangavstand har man barnehager, skoler, dagligvarebutikker, treningssenter og gode kollektivmuligheter med ti minutters reisetid til Oslo. Man kan kombinere en urban og landlig livsstil.

Det nye trinnet på Lillestrøm Panorama har fått navnet Nittebergsvingen og kommer for salg i mai/juni. Du kan lese mer om prosjektet på www.lillestrompanorama.no.