Til tross for at de har jobbet i nesten ti år med å få tomten for Fjellhamar Torg regulert, og syv år med Masserud, ville tilfeldighetene at de to store prosjektene skulle bli godkjent av Lørenskog kommune samme år.

– Vi er et lite eiendomsselskap med kun tre stykker som arbeider på prosjekt utenom teamet vårt på vedlikehold og regnskap. Så to så store prosjekter på en gang er en stor utfordring. Men vi måtte bare hoppe i det, sier Eiendomssjef Silje Irene Fjellheim i Olavsgaard Eiendom AS.

Og det ser ut til å gå bra. Ifølge en undersøkelse utført av DNB Eiendom ble Fjellhamar Torg kåret til prosjektet med høyest salgstakt på Østlandet i perioden februar til april 2016.

– Vi har hatt en knallstart på salget på Fjellhamar. Av 127 leiligheter er nå 75 solgt. Det er utrolig spennende når markedet velger prosjektene som vi tre har satt sammen, smiler Fjellheim.

På Masserud har også salget gått veldig bra. Av totalt 26 rekkehus og 44 terrasseleiligheter, står kun syv  leiligheter fremdeles til salgs. Siste byggetrinn, Masserud Toppen med 22 leiligheter, legges ut for salg i løpet av sommeren.

Fokuserer på kvalitet

– Vi er sterkt involvert i alle faser av prosjektet i alt fra type prosjekt og beliggenhet, til innvendige løsninger og standard og det arkitektoniske uttrykket– men selvfølgelig med arkitektenes førende hånd, sier hun.

Fordi de kjenner lokalmiljøet som sin egen bukselomme, er de ekstra opptatt av å levere kvalitet.

– Vi trives med å jobbe i lokalmiljøet. Presset blant eiendomsutviklere med å levere gode produkter til en lav pris øker, men fordi vi kjenner mange av kjøperne, ønsker vi å stå rakrygget og selge noe vi er stolte av, sier Fjellheim.