– Ideen er å gjøre sentrum av Lørenskog mer innbydende og tilgjengelig. Og skape et urbant sentrum med mye folkeliv. Vi bygger mange bygninger, men hva skjer mellom dem? Vi ønsker å gjøre områdene mellom bygningene fine og inviterende. Vi vil skape lekeplasser, parkområder, uteområder med benker, vannspeil og så videre, forteller ordfører i Lørenskog Ragnhild Bergheim (Ap).

Lørenskog består av 75 prosent skog og mark, og gir gode muligheter for turer og aktiviteter. – Det skal være lett å komme seg rundt, og Lørenskog skal være et foretrukket valg for folk som er glad i både by og natur.

Entréen – Fint og gjennomtenkt

Entréen i Losbyveien 1 selger leiligheter i en fart og i byggetrinn 1 er 107 leiligheter av totalt 131 allerede solgt. Disse er nå under bygging og først om ett år er de første leilighetene i Entréen på andre siden av Triaden kjøpesenter klar for innflytting.

Helt utrolig respons

De mindre leilighetene gikk først og det har vært kø på alle 3 salgsstartene i byggetrinn 1. I slutten av januar legges hus 4 ut for salg. Flere kunder står på venteliste for både 2-, 3- og 4-roms, fra 40 til 110 kvm. Vi gleder oss over at Entréen har blitt så godt mottatt i markedet, sier salgsleder Helle Thorsdalen i JM Norge.

Hva er grunnen til den enorme responsen?

I et område hvor det satses på byutvikling er det viktig å skille seg ut fra de andre boligprosjektene. For at høy bokvalitet skal bli bedre livskvalitet, har vi lagt stor vekt på at leilighetene skal omgis av gode sosiale soner: Grillsteder, parkmiljøer, ski – og sykkelverksted, gjesteleilighet, felles stue – og store, felles takterrasser. I tillegg vil vi få gågate med blant annet kafé mellom de to siste byggetrinnene. Her føler potensielle boligkjøpere at de får det lille ekstra i tillegg til den fine leiligheten. Det er ekstra hyggelig når de første kjøperne anbefaler prosjektet vårt til venner og familie. Vi har flere eksempler på kunder som har kjøpt fordi de kjenner noen som kjøpte ved salgsstart og er svært fornøyd med sitt valg av boligprosjekt.

Hvordan er kollektivtilbudet i nærheten?

Du kan gå til nesten alt fra Entréen med kjøpesenteret Triaden rett over gaten, gågate med kafér og Løkentorget og Løkenparken rett sør, er det ikke langt mellom opplevelsene.   Skal du til Oslo eller Lillestrøm ligger nærmeste bussholdeplass rett over gaten i Losbyveien og i Gamleveien. Her kan du ta bussen direkte til Oslo på 20 minutter. Med bil kommer du til Oslo S på 16 minutter.

Hvordan er standarden på leilighetene dere bygger?

Når vi i JM innreder et nytt hjem, gjør vi det med omsorg. Vi stiller høye krav til funksjon, design og bærekraft – og foretrekker naturmaterialer som er «snille» både mot deg og miljøet.

Våre nøye gjennomtenkte materialvalg har vi samlet i et innredningssortiment som vi kaller JM Original. Leilighetene leveres med integrerte hvitvarer fra Siemens på kjøkken, lys country white 3-stav parkett og downlights både i entre og bad. På hovedkontoret vårt på Lysaker har vi et eget innredningsstudio hvor våre kunder kan se både kjøkken, bad og annen innredning utstilt, før de bestemmer seg for å kjøpe bolig av oss. Vi har også kostnadsfrie tilvalg som er svært populære blant våre kunder, siden de kan endre blant annet kjøkken og fliser på bad uten ekstra kostnader.

Hvor lenge skal dere holde på i byggeprosjektet Entréen?

Vi er i gang med å bygge de 3 første husene som består av 131 leiligheter. Neste hus legger vi ut for salg på nyåret. Denne består av 75 fine leiligheter fra 40 til 110 kvm. De øvrige 250 leilighetene legges ut etter hvert frem til 2021. Så dere kan trygt si at vi blir på Lørenskog en god stund til, smiler Thorsdalen.

Hvis jeg har lyst til å kjøpe meg en leilighet i hus 4 som snart har salgsstart – Hvordan skal jeg gå frem?

Da vil jeg anbefale deg å registrere deg som interessent på våre hjemmesider, jm.no/entreen, slik at du ikke går glipp av salgsstarten i januar. Da får du mulighet til å plukke din favoritt leilighet først.

Kontakt: Salgsleder Helle Thorsdalen – mobil 4563 1592 – hellethorsdalen@jm.no