– Løkenhagen blir et nytt nabolag på sydsiden av Lørenskog, med tilgang til alle fasiliteter området har å by på. Østmarka med tur- og bademuligheter ligger i gangavstand fra prosjektet, likeså butikker og offentlig kommunikasjon, forteller Erik Lorentzen Larosi, ansvarlig eiendomsmegler for prosjektet på 200 enheter.

Grundig prosess

Området er en del av et større byggeprosjekt på nærmere 900 boliger totalt, og han forteller om godt salg siden prosjektet ble lagt ut våren 2015. Mye av suksessen tilskrives kvaliteten på leilighetene.

– Vi har brukt godt over et år på å gjøre leilighetene så fine og attraktive som mulig før de ble lagt ut for salg. Utforming av boliger vil alltid være et spørsmål om prioriteringer, og her har vi lagt vekt på gode planløsninger og høy kvalitet på materialvalg.

Han forteller at alle enhetene blant annet har minst ett ekstra stort soverom, hver sin romslige balkong og litt høyere takhøyde enn normalt (2.5 meter).

– Man merker stor forskjell fra et standard-soverom på bare ni kvadratmeter. Vi ønsker at rommene skal være noe mer enn å bare yte en funksjon, følelsen av god plass er også viktig.

Få tilvalg

Han påpeker at mye allerede følger med leilighetene

– Alle 3 og 4-romsleiligheter er utstyrt med egen garasjeplass i kjelleren. Hvitevarer er også inkludert, og standarden er høyere enn vanlig. Bomiljøet er laget slik at man ikke trenger å gjøre mange påkostninger utover standard, og det er en klar fordel både med tanke på pris, planlegging og ekstraarbeid.

Man også har lagt mye arbeid i utearealer, og de landlige omgivelsene kan man ta inn fra felles takterrasse og egen balkong. 

– Løkenhagen gir en muligheten til å ha en moderne bolig i grønne, rolige omgivelser - som tross alt er drømmen for mange. Vi har lagt vekt på å lage et bomiljø alle vil trives med.  

Et område i vekst

Flere boliger fører også til flere tilskudd i et allerede variert aktivitets- og handelstilbud.

– Triaden Storsenter ligger bare 200 meter unna, og Metro Steen & Strøm er i gangavstand. En ny Rema 1000-butikk på cirka 2000 kvadratmeter kommer, og det vil vokse frem cirka 1000 kvadratmeter annen næring. Alt dette blir tilgjengelig via en ny gågate som binder det hele sammen.

Han trekker også frem kulturhuset, samt et mangfold av idrettstilbud.

- Det er kort avstand til det meste man trenger av varer og tjenester. Dette får man tilgang til, samtidig som man har marka som nærmeste nabo, samt transportmuligheter som tar deg til Oslo sentrum på 10-20 minutter.

Sist, men ikke minst

Larosi forteller at det ikke er mange leiligheter igjen til salgs, men at flere av disse faktisk er blant de fineste boligene i prosjektet.

– Det høres kanskje selvmotsigende ut, men faktum er at de fleste leilighetene blir kjøpt basert på plantegningene. Nå har vi tilgang til ett av husene, og man kan se med egne øyne hvordan alt ser ut i virkeligheten. Det gir et helt annet inntrykk, så man bør absolutt oppleve det selv.